Beter Bed Holding

Jaarverslag 2014

Raad van Commissarissen

Klik op bovenstaande afbeelding voor de biografieën.

D.R. Goeminne
Voorzitter (1955)

De heer Goeminne studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit van Antwerpen.

Hij heeft managementfuncties vervuld in productiebedrijven en detailhandelsbedrijven. Hij was tot 2007 voorzitter van de Groepsdirectie van V&D en lid van de Raad van Bestuur van Maxeda (Vendex/KBB). Sedert 1 juni 2013 is hij CEO bij Ter Beke NV.

De heer Goeminne is tevens Commissaris bij Stern Groep N.V. en Wielco BV en niet-uitvoerend bestuurder bij Van de Velde NV, JBC NV en Wereldhave NV.

Hij heeft de Belgische nationaliteit.

W.T.C. van der Vis
(1967)

De heer Van der Vis studeerde Bedrijfskunde aan de Universiteit Nijenrode en Master of Business Administration aan de Manchester Business School in Engeland.

Van 1994 tot 1998 was hij CEO van Koninklijke Ahrend NV in Duitsland en Tsjechië. Van 1998 tot 2009 was hij werkzaam voor de Pearle Europe group, eerst als CEO Central Europe vanuit Duitsland en vanaf 2004 als groep CEO. Tot 2013 was hij werkzaam voor Esprit Holdings Limited in Hong Kong als Executive Director of the Board & Group CEO.

Hij is tevens Commissaris bij Sonova Holding AG, Douglas Holding AG, Miktom Topco (BasicFit) B.V. en Macintosh Retail Group N.V.

De heer Van der Vis heeft de Nederlandse nationaliteit.

E.A. de Groot
(1965)

Mevrouw De Groot studeerde Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Amsterdam en volgde de opleiding Register Beleggings Analist van het VBA.

Van 1987 tot 2012 was zij werkzaam in de financiële sector, waar zij een breed scala aan functies vervulde op het gebied van financieringen, kapitaalbeheer en risk management. Zij was o.a. Executive Vice President bij ABN AMRO (tot 2008) en ad-interim CFO bij Van Lanschot Bankiers (2009/2010). Sedert 1 mei 2012 is zij CFO en lid van de Directie van Schiphol Group.

Tevens is zij Boardmember bij Aéroports de Paris.

Mevrouw De Groot heeft de Nederlandse nationaliteit.

A.J.L. Slippens
Vicevoorzitter (1951)

De heer Slippens studeerde levensmiddelentechnologie aan de Hogere Agrarische School in Den Bosch en Bedrijfskunde (ct) aan Nijenrode.

Van 1978 tot september 2008 was hij achtereenvolgens werkzaam als Hoofd Inkoop, Adjunct-directeur, Commercieel Directeur en Algemeen Directeur (CEO) van Sligro Food Group N.V.
Daarnaast heeft hij bij diverse familiebedrijven een plaats in adviesorganen.

De heer Slippens is verder Commissaris bij Blokker Holding B.V.

Hij heeft de Nederlandse nationaliteit.